psihoterapija

Kao apsolventica psihodramske psihoterapije pri Centru za psihodramu vodim individualnu terapiju i savjetovanje, uživo i online.

Psihoterapija je siguran prostor za istraživanje vlastitih problema i potencijala, nesigurnosti i snaga. Terapijski odnos predstavlja jedinstvenu vrstu rada na sebi koji omogućava da svoj unutrašnji svijet, misli i osjećaje sagledate na nov način te da ih polako počnete mijenjati i usklađivati sa vlastitim istinskim potrebama.

Život u suvremenom društvu ostavlja nam malo vremena za kontakt sa samima sobom, a individualna psihoterapija je mjesto za upravo takvu vrstu susreta.

Cijena jednog terapijskog susreta je 35 eura (263.71 kuna) za zaposlene, a 25 eura (188.36 kuna) za nezaposlene, student(ic)e i umirovljenike/ce. Susreti se održavaju u Tratinskoj ulici u Zagrebu. Prostor se nalazi na četvrtom katu bez lifta.

 

Kontakt: jasnazmak@gmail.com, 091 27 25 805

Kao apsolventica psihodramske psihoterapije pri Centru za psihodramu vodim i redovitu tjednu psihodramsku psihoterapijsku grupu “Pogled u sebe”.

Terapijska grupa pravo je mjesto za sve osobe koje žele razvijati svoje unutarnje snage i resurse, empatiju prema sebi i drugima, ali i bolje razumijevanje vlastitih psihičkih procesa. Terapijska grupa je idealno mjesto za ostvarivanje kontakta sa samima sobom koji nam omogućuje da živimo slobodnije i ispunjenije te razvijamo zdravije obrasce ponašanja i imamo kvalitetnije međuljudske odnose.

Kroz zajednički rad u terapijskoj grupi učimo kako se bolje nositi s emocijama i životnim izazovima, kako stvarati autentične odnose i postavljati granice, kako izraziti vlastite potrebe, zauzimati se za sebe i bolje razumjeti pozadinu vlastitih misli i ponašanja.

Cijena mjesečnog sudjelovanja u grupi je 67 eura (504.81 kuna). Susreti se održavaju se u Plesnom boravku, Getaldićeva 8 u Zagrebu. Prije uključivanja u grupu potrebno je obaviti inicijalni razgovor s voditeljicom koji ne obvezuje na ulazak i grupu te koji se ne naplaćuje.

Psihodrama je oblik psihoterapije u kojem se koriste akcijske metode da bi se uprizorio unutarnji svijet pojedine osobe, kao i njezini interpersonalni odnosi i emocije. Ona je jedinstvena u odnosu na druge oblike psihoterapije jer, iako koristi verbalnu komponentu, naglasak je na iskustvenom doživljavanju pojedinih procesa. Potičući pojedinca da istraži svoja pitanja, odnose i probleme na “sceni”, psihodrama aktivira osobu na kognitivnoj, emocionalnoj, tjelesnoj i ponašajnoj razini te tako holistički pristupa svakoj osobi.

Više informacija: grupapogledusebe.wordpress.com

Kontakt: grupapogledusebe@gmail.com